Hawksi izjednačili bez Younga, Giannis ozljedio koljeno!

Daniel Bratulić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Hawksi izjednačili bez Younga, Giannis ozljedio koljeno!

Daniel Bratulić

Bucks

88:110

2-2

Hawks

Najbolji igrači:

Igrač P R A
Jrue HolidayMIL #21 G 19 5 9
Bogdan BogdanovićATL #13 G 20 3 5


Hawksi su odigrali super utakmicu, Bogdan i Huerter su preuzeli Traeovu ulogu te napadali rano u utakmici, no najveća promjena “tereta” je spala na Williamsa koji nije mogao promašiti prvih šest šuteva iz igre (i još nadodao nekoliko bacanja). Iskoristili su skoro svaki turnover Bucksa u tom prvom poluvremenu, a ponovno su i jedni i drugi šutirali loše s trice – Bogdanović je bio jedini koji je vukao ekipu s 6/14, gdje ih je zabio 4 u drugom poluvremenu (od 8 pokušaja).

Od početka 4. utakmice Giannis je izgledao ekstra umorno, što su ona 2 air balla na free throwu potvrdila. U obrani je izgledao jako spor sa slabim reakcijama, a u napadu nije niti pokušavao pretjerano puno šuteva uzimati. Početkom 3. četvrtine je malo živnuo (vjerojatno nakon dodatnog odmora u poluvremenu) i napao obruč nekoliko puta, no nažalost onda je stigla nova ozljeda za nekog All Stara u ovom doigravanju. Ozljedio je koljeno pri jednom doskoku, na prvu je izgledalo kao da će zasigurno biti teža povreda no nakon odlaska u svlačionicu vratio se na klupu i za sada se ne zna se koliko je strašna ozljeda. Nakon toga su Bucksi potonuli još više i utakmica je bila gotova.

Bucksi su i prije ozljede Giannisa igrali katastrofalno, cijelo prvo poluvrijeme nisu niti jednom probali napasti Loua Williamsa, koji je godinama bio napadan kroz “lov na matchupove” u playoffu. To je uistinu za svaku kaznu. Ako pridodamo tome tu usporenost Giannisa, već na poluvremenu sam si mislio kako izgleda da “odmaraju”. Svi su bili jako flegmatični i s loše organiziranim napadom – ali onda sam se sjetio da su to Bucksi i da tako igraju prošle dvije serije, već je pomalo suludo kako Budenholzer ne radi neke stvari koje su vidljive iz aviona…

Daniel Bratulić
Pulsmedia autor
36 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.