Promjene u front officeu Jazza, Ainge blizu dolaska

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Promjene u front officeu Jazza, Ainge blizu dolaska

Karlo Višak

Nakon što su nedavno završili sezonu porazom u polufinalu Zapadne Konferencije od Los Angeles Clippersa (4:2), Utah Jazzeri počeli su s ljetnim pospremanjem. Tako su se prve promjene dogodile u njihovom front-officeu, gdje je dosadašnjeg izvršnog potpredsjednika košarkaških operacija, Dennisa Lindseyja, zamijenio Justin Zanik. Lindsey se nalazi već devet sezona u Utahi, a sada mu se s promjenom vlasništva mijenja uloga (savjetnik) u klubu.

Kao najveći razlog Lindseyjeve degradacije kod Jazza spominje se narušen odnos s glavnim trenerom, Quinom Snyderom. Iako ga je upravo on doveo na mjesto head coachea, u posljednjih par godina dolazilo je do konstantnog neslaganja, a što je rezultiralo Lindseyjevim odlaskom.

S druge strane, dugogodišnji generalni menadžer Boston Celticsa, Danny Ainge, povezuje se s mjestom posebnog savjetnika u Jazzerima, prenosi ESPN-ov Adrian Wojnarowski. Podsjetimo, Ainge je prije par tjedana napustio Celticse nakon 2003., a sada je sve bliže nekoj novoj ulozi.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.