Čeka se još samo službena potvrda. Jason Kidd preuzima klupu Mavericksa

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Čeka se još samo službena potvrda. Jason Kidd preuzima klupu Mavericksa

Karlo Višak

Čini se da su Dallas Mavericksi pronašli zamjenu za Ricka Carlislea, koji ih je nedavno napustio nakon dugih 13 godina i jednog osvojenog naslova prvaka. Kako prenose Adrian Wojnarowski i Tim MacMahon iz ESPN-a suradnja je u pravilu riješena te se čeka samo službena potvrda. 48-godišnjak je u dva navrata bio na rostera Mavsa te s njima ima i osvojenu titulu najboljeg iz 2011. godine.

Član Kuće slavnih imao je podršku još jedne legende Dallasa, Dirka Nowitzkoga, koji trenutno obnaša ulogu posebnog savjetnika Marka Cubana u potrazi za trenerom i generalnim menadžerom. Deseterostruki All-Star posljednji je put na poziciji head coacha bio 2018., kada je vodio Milwaukee Buckse dok se u posljednje dvije godine bavio pomoćnim trenerskim poslovima u Los Angeles Lakersima.

Vlasnik Mavericksa, također, blizu je angažiranja i Nico Harrisona, koji bi se trebao pronaći u front-officeu i zamijeniti Donnie Nelsona na poziciji GM-a i predsjednika košarkaških operacija. Harrisona su već nekoliko puta povezivali s drugim franšizama, no čini se da bi dobar odnos s Lukom Dončićem mogao biti presudan.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.