Nova trenerska promjena: Rick Carlisle u Pacersima

Matija Babić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nova trenerska promjena: Rick Carlisle u Pacersima

Matija Babić

Nije trebalo dugo čekati da jedan od najboljih trenera današnjice pronađe novi angažman. Nakon trinaestogodišnjeg angažmana u Dallasu, bilo je vrijeme za promjenu. Rick Carlisle je vrlo nenadano dao otkaz,no u danima nakon počelo je izlazit prljavo rublje koje se vješto skrivalo unutar organizacije Mavericsa.
Spomenuti Carlisle svoju će trenersku karijeru nastaviti kao glavni trener Indiana Pacersa.

Tim MacMahon s ESPN-a prenosi:


Već se nekoliko dana šuškalo o tome da je Carlisle jedan od kandidata za klupu Pacersa. Sjetimo se, Indiana i coach Carlisle imaju zajedničku prošlost u vidu toga da je Carlisle već obnašao trenersku dužnost za momčad iz Indiane. U razdoblju od 1997. do 2000. godine kao pomoćnik, a od 2003. do 2007. godine kao glavni trener. U danima kada je bio glavni trener momčad je glasila kao jedan od glavnih favorita za osvajanje naslova, ali veliki incident u utakmici protiv Detroit Pistonsa uvelike im je umanjio šanse za naslov.
Indiana je ovom akvizicijom napokon na mjesto glavnog trenera dovela ličnost koju će igrači poštovati, a u isto vrijeme čovjeka koji je uključen u trendove moderne košarke.

Matija Babić
Pulsmedia autor
9 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj