Ime Udoka novi je trener Boston Celticsa!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Ime Udoka novi je trener Boston Celticsa!

Domagoj Kruhek

Kako javlja najpoznatiji NBA insajder, Adrian Wojnarowski, Celticsi su pronašli novog glavnog trenera. Kako bi to ostvarili nisu morali (geografski) daleko tražiti pošto je riječ o dosadašnjem pomoćnom treneru Brooklyn NetsaImeu Udoki!

Udoki je ovo četvrti trenerski angažman u NBA ligi, ali prvi kao glavni trener. Dosada je bio pomoćnik u Spursima, Sixersima i već spomenutim Netsima. Radi se o učeniku Gregga Popovicha kojemu je bio pomoćnik od 2012.-2019. te osvojio naslov 2014. godine.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
57 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.