[Sport Vision Bracket] Stanje nakon drugog kruga

Bruno Banić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

[Sport Vision Bracket] Stanje nakon drugog kruga

Bruno Banić

Naravno da ne možemo znati, ali smo sigurni da je jako malo ljudi na svijetu uspješno predvidjelo ovakav rasplet dosadašnjeg NBA Playoffa. Clipperse, Sunse, Buckse i Hawkse u finalima konferencije malo tko je očekivao. Ipak, drago nam je vidjeti da među pratiteljima i čitateljima NBA Pulsmedie imamo dovoljno velike znalce koji su bili jako blizu. Da Atlanta Hawksi nisu iznenadili čitav košarkaški svijet, naš član mihael pogodio bi apsolutno cijeli rasplet doigravanja do ovog trenutka. Osim ekipa, mihael je pogodio i 5 točnih rezultata te zasluženo drži vodeću poziciju.

Na drugoj poziciji nalazi se član dwade koji je poput većine nasjeo na zamku iz Los Angelesa te postavio Lakerse u velikom finalau. No, isto tako je i jedan od rijetkih koji je Atlantu progurao pored Sixersa (pogodivši usput i točan rezultat). Iza vodećeg dvojca nagurala su se čak četiri igrača po 25 bodova, a ostalih 9 iza njih je unutar 2 boda.

Borba za nagrade postaje sve gušća, dijeli se sve više bodova (3 boda za pogođen prolaz finala konferencije) i Sport Vision Bracket je jednako napet kao i sami Playoff. Let the games CONTINUE!

Bruno Banić
Pulsmedia autor
35 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj