George: “Nisam taj kome bi publika trebala zviždati”

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

George: “Nisam taj kome bi publika trebala zviždati”

Mate Golemac

U sinoćnjem dvoboju Indiane Pacersa i LA Clippersa pobjedu su odnijeli gosti, a predvodio ih je bivši član Pacersa, Paul George koji je ubacio 36 poena uz devet skokova. George je dočekan na nož u Indianapolisu i svaki njegov kontakt s loptom ispraćen je zvižducima. Nakon utakmice je rekao da nije iznenađen reakcijom publike, ali smatra da nisu u pravu:

„Jednoga dana reći ću sve, svaki detalj koji je vodio mom odlasku iz Indiane i obećavam, neću biti taj kojem ćete zviždati. Neću sada ništa razotkrivati, volim biti zlikovac.  Ja sam ovdje dva dana godišnje a ljudi kojima bi trebali zviždati su ovdje puno duže od mene“, završio je George koji je zatražio trade iz Indiane 2017. godine.

Reakcijom publike bio je iznenađen trener Clippersa Doc Rivers.

„Za mene bilo je uvredljivo i nisam bio pripremljen na ovo“. 

Clippersi (18-7) u srijedu gostuju u Torontu i Rivers je bio upitan da prokomentira doček Kawhi Leonarda u grad kojem je donio titulu prošle godine.

„To je svima  jasno, bit će dočekan ovacijama. Da sam ja navijač i da mi je taj čovjek donio titulu vjerojatno bi umirovio dres s njegovim brojem iste večeri“, zaključio je Rivers.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Nije neocekivana reakcija publike ali sam vise na strani Georgea..
    Pritchard je mutna riba, steta sto nema Birda vise..


    0

    0