Popovich na klupi Spursa još samo ove sezone?

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Popovich na klupi Spursa još samo ove sezone?

Mate Golemac

Sve su glasnije priče da bi ovo mogla biti zadnja sezona Gregga Popovicha na klupi San Antonio Spursa. Popovich, koji je od 1996. godine glavni trener Spursa s kojima je osvojio 5 naslova NBA prvaka, 3 puta je osvojio nagradu za trenera godine i 4 puta je vodio ekipu Zapada na All- Staru.

Dosad je vodio Spurse u 1843 utakmice te je ostvario omjer pobjeda i poraza 1254-589.  Međutim, ove sezone Spursima stvari ne idu najbolje te su na  omjeru 9-14 i nalaze se ispod pozicija koje vode u doigravanje. Prema pisanju The Atlethicsa kao nasljednik se spominje Bill Self koji trenutno sjedi na klupi sveučilišne momčadi Kansas. On je blizak sa izvršnim direktorom Spursa R.C. Bufordom  koji je godinama u ovoj franšizi.

Njih dvojica su zajedno studirali na Oklahoma Stateu, a bili su i asistenti Larryu Brownu na sveučilištu Kansas. Self je jednom bio NCAA šampion sa Kansasom i to 2008. godine.

Ostaje za vidjeti hoće li se Popovich oprostiti nakon Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine gdje će predvoditi SAD u pohodu na još jedno zlato. Nakon mirovine Duncana, Ginobilija i Parkera odlazak Popovicha bi značio konačni kraj jedne velike ere San Antonio Spursa.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno