TRADE: Kemba Walker u Thunderu, u Boston se vraća Al Horford!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

TRADE: Kemba Walker u Thunderu, u Boston se vraća Al Horford!

Domagoj Kruhek

Nevjerojatne vijesti! Kemba Walker razmijenjen je u Oklahoma City Thunder skupa sa 16. pickom prve runde 2021. te pickom druge runde 2025. za Al Horforda, Mosesa Browna i pick druge runde 2023.!

Čini se kako je već prvi potez Brada Stevensa na funkciji GM-a kontroverzna odluka o ovom trejdu koji se, sam po sebi i bez budućeg planiranja, ne čini kao pobjeda za Kelte. Čini se kako su tražili bilo koju organizaciju koja je spremna prihvatiti Kembin ogromni ugovor ( čak 73 milijuna dolara u iduće dvije godine!).

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
55 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Boston Celtics Kaiser Prikaži

  Užasno glup trade, Bostonu ne treba centar, pogotovo ne Horford na užasnom ugovoru i još su pick izgubili.  1

  0
  • NBA Kosarkas Domagoj Kruhek glavni urednik Prikaži

   Trejd sam po sebi nema upside za Celticse (izuzev Mosesa Browna), ali prostor stvoren trejdom je najveći dobitak koji ekipa s dva mlada All-Star igrača, kojima treba složit komplementarna “sporedna” oružja, može dobit.

   Ako ovo nije zadnji potez pred iduću sezonu, a nekako nije realno očekivat da jest, onda treba pričekat za prosudit koliko je Stevens pogriješio/pogodio svojim prvim potezom.   1

   0