Nakon Clippersa, šok i za Sunse. Paul upitan za početak finalne serije

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nakon Clippersa, šok i za Sunse. Paul upitan za početak finalne serije

Karlo Višak

Nakon što je stigla vijest kako Kawhi Leonard neće igrati u večerašnjoj petoj utakmici te da bi potencijalno mogao propustiti ostatak serije s Utah Jazzerima, sa sličnim problemima suočili su se i Phoenix Sunsi. Kako javljaju iz The Athletica, Chris Paul nalazi se pod COVID-19 protokolom te je upitan za početak finalne serije Zapadne Konferencije.

Bio bi to velik udarac za aspiracije Sunsa, koji će bez Paula u sastavu biti znatno oslabljeni. Ipak, samoizolacija bi za 36-godišnjaka mogla trajati kraće nego što je propisano, zahvaljujući tome što je CP3 već primio cjepivo u veljači ove godine. Prve informacije govore kako je veteran Sunsa out na neodređeno.

Paul je seriju protiv Denver Nuggetsa odigrao fantastično te s 25,5 poena u prosjeku i odličnim šutem (FG 61,8%, 3P 58,3%) bio jedan od najzaslužnijih pojedinaca za pomalo neočekivanu “metlu”. Ovo je drugi ulazak u konferencijsko finale za Paula nakon što je 2018., kao član Houston Rocketsa propustio šestu i sedmu utakmicu serije protiv Golden State Warriorsa.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.