Šok za Clipperse: Kawhi out za večerašnji susret!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Šok za Clipperse: Kawhi out za večerašnji susret!

Domagoj Kruhek

Kawhi Leonard ozljedio je koljeno u prošloj utakmici i bio je upitan za večeras već nakon odigravanja četvrte utakmice, a sada je i službeno da propušta Game 5, a potencijalno i ostatak serije, upravo zbog te ozljede!

Ovo se čini kao nenadoknadiv gubitak za Clipperse u izjednačenoj seriji s Utah Jazzom koja je trenutno na rezultatu 2-2!

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
55 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Phoenix Suns Marko Rakić Prikaži

    Ide malo na živce ovogodišnje doigravanje, zaista puno izostanaka i ozljeda koje nam uskraćuju zadovoljstvo gledanja utakmica.    3

    0