(LIVE) Kyrie ozljedio zglob, upitan povratak za ovu seriju!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

(LIVE) Kyrie ozljedio zglob, upitan povratak za ovu seriju!

Domagoj Kruhek

Kyrie Irving ozljedio je zglob desne noge pri doskoku na nogu Giannisa Antetokounmpa, a trenutno je sigurno samo to da propušta ostatak večerašnjeg ogleda.

Za više informacija morat ćemo pričekati par sati ili možda jutro, a ozljeda koja bi udaljila Irvinga na dulje vrijeme mogla bi (uz buđenje Bucksa u poslijednje dvije utakmice) biti presudna činjenica za odlučivanje serije!

Netsi vode 2-1 u seriji, ali Bucksi 5:40 do kraja četvrte (i četvrtine i utakmice) vode 14 razlike.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
57 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.