Kawhi uoči treće utakmice: Nećemo se tako lako predati!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kawhi uoči treće utakmice: Nećemo se tako lako predati!

Karlo Višak

Serija između Utah Jazza i Los Angeles Clippersa večeras (02:30 h) seli se u L.A., a gdje će domaćini pokušati stići do prve pobjede i tako eventualno smanjiti zaostatak na 2:1. Njihova glavna uzdanica i najbolji igrač, Kawhi Leonard, optimističan je uoči početka treće utakmice.

“Svi moramo igrati sa željom večeras. Znamo gdje smo griješili u prva dva susreta i to ćemo nastojati limitirati. Vidjet ćemo što moramo napraviti te se nećemo tako lako predati. Tako da smo i više nego spremni za ovaj izazov”, izjavio je za ESPN Leonard.

Jedna od stvari što će Clippersi morati učiniti ako žele stići do pobjede je efikasnija obrana nad Donovanom Mitchellom i ostalim šuterima Jazza. Mitchell je u prve dvije utakmice Clippersima kombinirano ubacio 82 poena.

“Optimistični smo i dalje te vjerujemo da možemo ovu seriju, utakmicu po utakmicu, staviti pod našu kontrolu”, rekao je Paul George.

Hoće li u tome Clippersi uspjeti preostaje nam za vidjeti u noćašnjem nam susretu.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj